JIMEC, Jan Blom

Västra Götalands län

Information

660321-XXXX är organisationsnummer för verksamheten JIMEC, Jan Blom. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JIMEC, Jan Blom är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lidköping som är den kommunen som JIMEC, Jan Blom finns i.

JIMEC, Jan Blom har varit registrerat sedan 1987-07-08 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för JIMEC, Jan Blom så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-03-04.

JIMEC, Jan Blom är och det finns flera verksamheter i Lidköping som också är .

Firmatecknare för JIMEC, Jan Blom är följande:

Vill ni komma i kontakt med JIMEC, Jan Blom så kan ni göra det på telefon genom 0510-23906 eller genom brev på följande adress:

Svetsning, svarvning och finmekanik

Det finns olika personer som har en koppling med JIMEC, Jan Blom och det är Blom, Jan Olof som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,