Matt Biten Lidköping

Västra Götalands län

Information

681011-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Matt Biten Lidköping. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Matt Biten Lidköping är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lidköping som är den kommunen som Matt Biten Lidköping finns i.

Matt Biten Lidköping har varit registrerat sedan 1995-01-20 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-03-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Matt Biten Lidköping så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-03-06.

Matt Biten Lidköping är och det finns flera verksamheter i Lidköping som också är .

Firmatecknare för Matt Biten Lidköping är följande:

Vill ni komma i kontakt med Matt Biten Lidköping så kan ni göra det på telefon genom 070-5716268 eller genom brev på följande adress:

Golv- och mattläggning.

Det finns olika personer som har en koppling med Matt Biten Lidköping och det är Antonsson, Magnus Emanuel som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,