Riksbyggens Bostadsrättsförening Lidköpingshus nr 23

Västra Götalands län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostadsrättslägenheter för permanent boende om inte annat särskilt avtalas, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden. Föreningen skall i sin verksamhet även i övrigt främja de kooperativa idéerna, i första hand inom bostadsförsörjningen.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Riksbyggens Bostadsrättsförening Lidköpingshus nr 23 vars verksamheterstyp är Bostadsrättsförening.

I Lidköping så är Riksbyggens Bostadsrättsförening Lidköpingshus nr 23 en av många verksamheter vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Lidköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lidköping och i Västra Götalands län. Redan 1991-09-16 så skapades Riksbyggens Bostadsrättsförening Lidköpingshus nr 23 och verksamheten är har ej F-skattsedel.

716449-4929 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lidköping.

Just nu är Riksbyggens Bostadsrättsförening Lidköpingshus nr 23 och det finns många verksamheter som är i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Riksbyggens Bostadsrättsförening Lidköpingshus nr 23 så går det att nå dem via telefon på 0510-89500 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Riksbyggens Bostadsrättsförening Lidköpingshus nr 23 är Engman, Lena Marion som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Gustav Egon som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Hans Stefan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyberg, Bernt Arne som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Ulla Britt som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Wetterlind, Karl Arne Torbjörn som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamotKühnel, Per-Erik Thomas som är född 1969 och har titeln Suppleant, Mellqvist, Ingela Ann-Charl Dorrit som är född 1954 och har titeln Suppleant, Nylén, Anders Yngve som är född 1946 och har titeln SuppleantNörgaard, Kim som är född 1974 och har titeln SuppleantRoth, Tomas Ingemar som är född 1951 och har titeln SuppleantRydberg, Berit Susanne som är född 1964 och har titeln Suppleant.