Media A produktion, Lidköping med firma Lidköpings Socialdemokratiska Arbetarekommun

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Media A produktion, Lidköping med firma Lidköpings Socialdemokratiska Arbetarekommun. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Lidköping här finns det många olika Ideell förening. Media A produktion, Lidköping med firma Lidköpings Socialdemokratiska Arbetarekommun tillhör bolagstypen "Ideell förening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Lidköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Media A produktion, Lidköping med firma Lidköpings Socialdemokratiska Arbetarekommun är ej momsregistretat och har organisationsnummer 869000-4364.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0510-25545 alternativt besöka eller skicka post till Media A produktion, Lidköping med firma Lidköpings Socialdemokratiska Arbetarekommun på följande adress Stenportsg. 18, 531 30, Lidköping.

Media A produktion, Lidköping med firma Lidköpings Socialdemokratiska Arbetarekommun är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Media A produktion, Lidköping med firma Lidköpings Socialdemokratiska Arbetarekommun så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , . , , . Abelsson, Mats som är född 1948 och har titeln Suppleant . Bengtsson, Bengt Jesper som är född 1968 och har titeln Suppleant . Persson, Siv som är född 1916 och har titeln Suppleant .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Försäljning och framställning av informationsmaterial, radio- och TV-produktion, tjänsteproduktion inom mediaområdet samt försäljning av mediaprodukter.