TRM South Sweden Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

916901-3670 är organisationsnummer för verksamheten TRM South Sweden Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TRM South Sweden Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Lidköping som är den kommunen som TRM South Sweden Handelsbolag finns i.

TRM South Sweden Handelsbolag har varit registrerat sedan 1991-05-13 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för TRM South Sweden Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

TRM South Sweden Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Lidköping som också är .

Firmatecknare för TRM South Sweden Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med TRM South Sweden Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0512-21110 eller genom brev på följande adress:
Jung Solbacken, 535 92, Kvänum

Handel med hästutrustning, djurfoder och därmed förenlig verksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med TRM South Sweden Handelsbolag och det är Gundberg, Kurt Olof som är född 1939 och har titeln Bolagsman, Olsson, Hans Ingvar Tomas som är född 1945 och har titeln Bolagsman,