Trässbergs Byggnadsfirma Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

969000-4594 är organisationsnummer för bolaget Trässbergs Byggnadsfirma Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Trässbergs Byggnadsfirma Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Lidköping som är den kommunen som Trässbergs Byggnadsfirma Handelsbolag finns i.

Trässbergs Byggnadsfirma Handelsbolag har varit registrerat sedan 1980-01-25 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Trässbergs Byggnadsfirma Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1972-01-01.

Trässbergs Byggnadsfirma Handelsbolag är och det finns flera bolag i Lidköping som också är .

Firmatecknare för Trässbergs Byggnadsfirma Handelsbolag är följande:
; Göran Johansson ensam

Vill ni komma i kontakt med Trässbergs Byggnadsfirma Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0510-533013 eller genom brev på följande adress:
Storebacka , 531 93, Lidköping

Byggnadsverksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med Trässbergs Byggnadsfirma Handelsbolag och det är Johansson, Göran Arne som är född 1943 och har titeln Bolagsman, Johansson, John Rickard som är född 1974 och har titeln Bolagsman,