NV Flyghälsa Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Lidköping och NV Flyghälsa Handelsbolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och NV Flyghälsa Handelsbolag är ett av dem. Statusen för NV Flyghälsa Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

NV Flyghälsa Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2000-04-05. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Lidköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som NV Flyghälsa Handelsbolag ska trivas.

NV Flyghälsa Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-31. I Lidköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Läkarundersökningar för förnyelse av alla slags flygcertifikat. Första gångs undersökningar för privat flygcertifikat. Läkarundersökningar för andra intyg t ex dykning, fallskärm.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att NV Flyghälsa Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-11-03.

Idag är NV Flyghälsa Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Lidköping.

Vill man komma i kontakt med NV Flyghälsa Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0510-80481.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med NV Flyghälsa Handelsbolag är Nylöf Svantesson, Lena Maria E som är född 1980 och har titeln Bolagsman, Nylöf, Ulf Peter som är född 1939 och har titeln Bolagsman, .

NV Flyghälsa Handelsbolag har 969668-0736 som sitt organisationsnummer.