Funktionsinriktad Musikterapi, Solveig Johansson

Västra Götalands län

Information

Funktionsinriktad Musikterapi, Solveig Johansson är ett bolag som finns i Lidköping. I Funktionsinriktad Musikterapi, Solveig Johansson finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Solvig Birgitta Gunilla som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Funktionsinriktad Musikterapi, Solveig Johansson så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Funktionsinriktad Musikterapi, Solveig Johansson på telefon 0510-21221.

Musikterapi.

Idag är Funktionsinriktad Musikterapi, Solveig Johansson av bolagstypen Enskild firma.

Funktionsinriktad Musikterapi, Solveig Johansson är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Lidköping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Funktionsinriktad Musikterapi, Solveig Johansson innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Funktionsinriktad Musikterapi, Solveig Johansson är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Funktionsinriktad Musikterapi, Solveig Johansson så är det följande:

Funktionsinriktad Musikterapi, Solveig Johansson har 500821-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.