Lidköpings Mekaniska Verkstads AB

Västra Götalands län

Information

Lidköpings Mekaniska Verkstads AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Lidköping som är den kommunen där Lidköpings Mekaniska Verkstads AB finns. I Lidköping så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lidköpings Mekaniska Verkstads AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Lidköpings Mekaniska Verkstads AB har haft sedan 2001-02-16. Lidköpings Mekaniska Verkstads AB har funnits sedan och 2001-02-16 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Lidköpings Mekaniska Verkstads AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Fabriksg. 2, 531 30, Lidköping men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0510-88000.

Lidköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Lidköpings Mekaniska Verkstads AB Privat, ej börsnoterat.

Lidköpings Mekaniska Verkstads AB har idag 556149-4864 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Karlsson, Karl Mats Inge -Tössberg, Jan Torbjörn Firman tecknas ensam av -Karlsson, Karl Mats Inge Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Lidköpings Mekaniska Verkstads AB

Aktiebolaget ska vara mekanisk verkstadsrörelse samt därmed förenlig verksamhet.

I Lidköpings Mekaniska Verkstads AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Tössberg, Jan Torbjörn som är född 1966 och har titeln VD, Tössberg, Jan Torbjörn som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Karl Mats Inge som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Arvidsson, Lars Håkan som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Karlsson, Karl Åke Rikard som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Mats Gösta som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamotHärsel, Hans-Olov som är född 1950 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .