Hammarplast Industri Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556247-9112 är organisationsnummer för bolaget Hammarplast Industri Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hammarplast Industri Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lidköping som är den kommunen som Hammarplast Industri Aktiebolag finns i.

Hammarplast Industri Aktiebolag har varit registrerat sedan 1984-08-07 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hammarplast Industri Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1985-01-01.

Hammarplast Industri Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lidköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hammarplast Industri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Bergendahl, Klas David Johan -Hermansson, Rolf Ola -Lindström, Bo Staffan eller en av dem i förening med -Lundqvist, Ann-Mari Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Hammarplast Industri Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0510-61880 eller genom brev på följande adress:
Kartåsg. 8, 531 40, Lidköping

Bolaget ska bedriva tillverkning och handel med plastprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hammarplast Industri Aktiebolag och det är Lundqvist, Ann-Mari som är född 1964 och har titeln Extern firmatecknare, Bergendahl, Klas David Johan som är född 1962 och har titeln VD, Bergendahl, Klas David Johan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Hermansson, Rolf Ola som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, Bo Staffan som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Thomas Berndt Magnus som är född 1959 och har titeln RevisorAndersson, Åke Clarence Ingemar som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,