Moelven List AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av sågade och hyvlade trävaror, paneler, listverk och träkomponenter för snickeriindustri, samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Moelven List AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Lidköping så är Moelven List AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Lidköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lidköping och i Västra Götalands län. Redan 1987-05-13 så skapades Moelven List AB och verksamheten är har F-skattsedel Moelven List AB har haft det sedan 1994-01-01.

Moelven List AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-10-12

556297-9129 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lidköping.

Just nu är Moelven List AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Moelven List AB så går det att nå dem via telefon på 0510-545990 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Axelsson, Sven Mikael -Nilsson, Jan Erik Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Moelven List AB är Nilsson, Jan Erik som är född 1967 och har titeln Extern VD, Axelsson, Sven Mikael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hagberg, Ulf Christer som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Jan Roger som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Sandoval Gonzalez, Manuel Jesus som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln RevisorKaiding, Ragnar Olof som är född 1946 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .