Aktiebolaget Westergyllen

Västra Götalands län

Information

I Lidköping finns det ett Aktiebolag som heter Aktiebolaget Westergyllen. Det finns flera företag som liknar Aktiebolaget Westergyllen i Västra Götalands län. Lidköping är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Aktiebolaget Westergyllen är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1987-08-18 så har Aktiebolaget Westergyllen varit registrerat. Idag är Aktiebolaget Westergyllen Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Lidköping.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Westergyllen så kan man gör det genom att posta ett brev till Nya Stadens Torg 10, 531 31, Lidköping. Vi ni istället prata med Aktiebolaget Westergyllen så kan ni göra det på .

Bolaget skall - direkt eller genom dotterbolag - bedriva verksamhet företrädesvis inom affärsområdena medicinteknik, finmekanisk verkstadsindustri, industriell elektronik (montering av elektroniska komponenter och system) och kapitalförvaltning samt förvalta lös och fast egendom ävensom driva annan härmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Brorsson, Bengt Göran som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Edholm, Karin Elisabet som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Juslin, Leif Patrick som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Larsson, Kjell Christer som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Brorsson, Bengt Göran .

Aktiebolaget Westergyllen har 556301-9362 som sitt organisationsnummer.