Venova Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lidköping och Venova Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Venova Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Venova Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Venova Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-11-20. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Lidköping där företaget finns i jobbar för att företag som Venova Aktiebolag ska trivas.

Venova Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-11-06. I Lidköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsult- och finansieringsverksamhet, dock ej sådan verksamhet som avses i lagen om bankrörelse eller lagen om kreditaktiebolag samt äga och förvalta fast egendom, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Venova Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Venova Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Lidköping.

Vill man komma i kontakt med Venova Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0510-62605.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Venova Aktiebolag är Öster, Sture Morgan som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Öster, Lars Sture som är född 1966 och har titeln Suppleant, Larsson, Kjell Christer som är född 1962 och har titeln Revisor, Frisell, Jonny Gunnar som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Venova Aktiebolag har 556312-3651 som sitt organisationsnummer.