Svenska Bensinstations- och Byggleasing Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Svenska Bensinstations- och Byggleasing Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Lidköping här finns det många olika Aktiebolag. Svenska Bensinstations- och Byggleasing Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Lidköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Svenska Bensinstations- och Byggleasing Aktiebolag är momsregistrerat sedan1989-01-01 och har organisationsnummer 556350-0494.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Svenska Bensinstations- och Byggleasing Aktiebolag på följande adress Kållandsö Fågelkärr, 531 99, Lidköping.

Svenska Bensinstations- och Byggleasing Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Svenska Bensinstations- och Byggleasing Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Persson, Margareta Elisabet som är född 1945 och har titeln Suppleant , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva entreprenaverksamhet inomm bygg- och anläggningsbranschen, uppföra, anlägga och uthyra bensinstations- och andra energianläggningar ävensom äga och uthyra fast egendom samt bedriva annan därmed förenlig verksamhet.