LIDKOPIA CopyPrint AB

Västra Götalands län

Information

LIDKOPIA CopyPrint AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Lidköping som är den kommunen där LIDKOPIA CopyPrint AB finns. I Lidköping så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. LIDKOPIA CopyPrint AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket LIDKOPIA CopyPrint AB har haft sedan 1994-01-01. LIDKOPIA CopyPrint AB har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till LIDKOPIA CopyPrint AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Esplanaden 5, 531 50, Lidköping men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0510-29190.

Lidköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är LIDKOPIA CopyPrint AB Privat, ej börsnoterat.

LIDKOPIA CopyPrint AB har idag 556363-8872 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för LIDKOPIA CopyPrint AB

Bolaget skall utföra kopierings- och tryckeriarbeten samt bedriva försäljning av kontorsmateriel ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I LIDKOPIA CopyPrint AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Carlsson, Sten Gabriel som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Jens Sten-Åke som är född 1949 och har titeln Suppleant, Alfredsson, Carl Eric Sverker som är född 1953 och har titeln Revisor, Skytt, Stig Thomas som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, S Alfredsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .