Allvideo i Lidköping AB

Västra Götalands län

Information

556367-1105 är organisationsnummer för verksamheten Allvideo i Lidköping AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Allvideo i Lidköping AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lidköping som är den kommunen som Allvideo i Lidköping AB finns i.

Allvideo i Lidköping AB har varit registrerat sedan 1989-08-03 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Allvideo i Lidköping AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-01-27.

Allvideo i Lidköping AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Lidköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Allvideo i Lidköping AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Allvideo i Lidköping AB så kan ni göra det på telefon genom 0510-60601 eller genom brev på följande adress:
Skarag. 1, 531 32, Lidköping

Bolaget skall bedriva uthyrning av videofilmer och försäljning av konfektyr samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Allvideo i Lidköping AB och det är El-Nabolsi, Bassam som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Chichnie, Tarek som är född 1977 och har titeln Suppleant, Johansson, Inga-Lill Margareta som är född 1949 och har titeln Revisor, Bokföringscentralen i Skövde AB som är född och har titeln Revisor,