KÅLLANDSÖ VARV Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

KÅLLANDSÖ VARV Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Lidköping. Det är nämligen den kommunen som KÅLLANDSÖ VARV Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

KÅLLANDSÖ VARV Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

KÅLLANDSÖ VARV Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1990-03-02. Men sedan 1990-01-01 så har KÅLLANDSÖ VARV Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Kållandsö, 531 99, Lidköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på KÅLLANDSÖ VARV Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0510-10122.

Lidköping arbetar för att bolag som KÅLLANDSÖ VARV Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för KÅLLANDSÖ VARV Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva varvsrörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för KÅLLANDSÖ VARV Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till KÅLLANDSÖ VARV Aktiebolag och det är följande personer, Jonsson, Per Daniel som är född 1961 och har titeln VD, Jonsson, Per Daniel som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, John Valter Tomas som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jonsson, Bo Oskar Samuel som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Britt Ingela Maria som är född 1972 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för KÅLLANDSÖ VARV Aktiebolag är 556388-7255.