Hinderstorp Agro Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556417-8357 är organisationsnummer för bolaget Hinderstorp Agro Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hinderstorp Agro Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lidköping som är den kommunen som Hinderstorp Agro Aktiebolag finns i.

Hinderstorp Agro Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-01-24 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hinderstorp Agro Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Hinderstorp Agro Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lidköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hinderstorp Agro Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Hinderstorp Agro Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0510-93086 eller genom brev på följande adress:
Häggesled Hinderstorp, 531 94, Järpås

Bolaget skall idka lantbruk, turism och handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hinderstorp Agro Aktiebolag och det är Andersson, Sven Anders som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Eva Christina som är född 1957 och har titeln Suppleant, Blomgren, Peter Ola som är född 1954 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor,