Lidköpings Hälsocenter Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Lidköpings Hälsocenter Aktiebolag är en verksamhet som finns i Lidköping. I Lidköpings Hälsocenter Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Idéhn, Irene Anna Cristina som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Idéhn, Torkel Anders som är född 1964 och har titeln Suppleant, Lenz, Britt-Marie Agneta som är född 1948 och har titeln Revisor, Venemyr, Ingemar Torsten Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsbyrån Venemyr AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lidköpings Hälsocenter Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Lidköpings Hälsocenter Aktiebolag på telefon 0510-25490.

Bolaget skall bedriva förebyggande hälso- och sjukvård ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lidköpings Hälsocenter Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Lidköpings Hälsocenter Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Lidköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Lidköpings Hälsocenter Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Lidköpings Hälsocenter Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-01-20.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lidköpings Hälsocenter Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Lidköpings Hälsocenter Aktiebolag har 556420-6919 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.