FRIELS GRÄV Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

FRIELS GRÄV Aktiebolag är ett företag som finns i Lidköping. I FRIELS GRÄV Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gustafsson, Karl Gustaf Rune som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Inga Laila Viola som är född 1941 och har titeln Suppleant, Kyloff, Lilian Gunnel Harriet som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med FRIELS GRÄV Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå FRIELS GRÄV Aktiebolag på telefon 0510-80494.

Bolaget skall utföra grävning, schaktning och byggnadsarbeten jämte idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är FRIELS GRÄV Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

FRIELS GRÄV Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Lidköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

FRIELS GRÄV Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och FRIELS GRÄV Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för FRIELS GRÄV Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

FRIELS GRÄV Aktiebolag har 556426-9016 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.