LR Health & Beauty Systems AB

Västra Götalands län

Information

556464-2295 är organisationsnummer för verksamheten LR Health & Beauty Systems AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LR Health & Beauty Systems AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lidköping som är den kommunen som LR Health & Beauty Systems AB finns i.

LR Health & Beauty Systems AB har varit registrerat sedan 1993-03-19 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för LR Health & Beauty Systems AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

LR Health & Beauty Systems AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Lidköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för LR Health & Beauty Systems AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med LR Health & Beauty Systems AB så kan ni göra det på telefon genom 0510-29010 eller genom brev på följande adress:
Strandg. 28, 531 30, Lidköping

Bolagets verksamhet ska bestå av handel med kosmetiska produkter och kosttillskott jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med LR Health & Beauty Systems AB och det är Rauber, Ludwig Reinhold som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Olson, Bo Ingmar som är född 1950 och har titeln Suppleant, Olson, Bo Ingmar som är född 1950 och har titeln Delgivningsbar person, Larsson, Kjell Christer som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,