Hovby Kakel AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lidköping och Hovby Kakel AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Hovby Kakel AB är ett av dem. Statusen för Hovby Kakel AB är att Bolaget är aktivt.

Hovby Kakel AB är ett Aktiebolag och skapades 1993-08-31. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Lidköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Hovby Kakel AB ska trivas.

I Lidköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet ska vara att bedriva försäljning och montering av byggmaterial och heminredningsprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hovby Kakel AB inte är momsregistrerat.

Idag är Hovby Kakel AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Lidköping.

Vill man komma i kontakt med Hovby Kakel AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0510-86500.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Hovby Kakel AB är Bolander, Rolf Sören som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Kristoffersson, Bo Inge som är född 1963 och har titeln Suppleant, Tegehall, Krister Rune William som är född 1954 och har titeln Revisor, Tegehalls Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

Hovby Kakel AB har 556472-5777 som sitt organisationsnummer.