Framnäs Camping i Lidköping Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Framnäs Camping i Lidköping Aktiebolag är ett av många företag som finns i Lidköping. Det är nämligen den kommunen som Framnäs Camping i Lidköping Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Framnäs Camping i Lidköping Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1995-01-01.

Framnäs Camping i Lidköping Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1994-02-21. Men sedan 1994-01-01 så har Framnäs Camping i Lidköping Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Läckög. 22, 531 54, Lidköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Framnäs Camping i Lidköping Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0510-26804.

Lidköping arbetar för att företag som Framnäs Camping i Lidköping Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Framnäs Camping i Lidköping Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva campingrörelse och i samband därmed även idka uthyrning av campingstugor, cyklar och båtar samt även bedriva kioskrörelse med servering ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Framnäs Camping i Lidköping Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Lars Peder -Andersson, Lars-Göran Raymond -Andersson, Sven Lars Patrik.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Framnäs Camping i Lidköping Aktiebolag och det är följande personer, Andersson, Lars-Göran Raymond som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Lars Peder som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Sven Lars Patrik som är född 1966 och har titeln Suppleant, Venemyr, Ingemar Torsten Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisor, Westman, Tero Kalervo som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsbyrån Venemyr AB som är född och har titeln Revisor.Revisionsbyrån T Westman som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Framnäs Camping i Lidköping Aktiebolag är 556483-4876.