Restaurant Italia Gamla Staden Aktiebolag (Ristorante & Pizzeria Italia)

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva restaurantverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Restaurant Italia Gamla Staden Aktiebolag (Ristorante & Pizzeria Italia) vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Lidköping så är Restaurant Italia Gamla Staden Aktiebolag (Ristorante & Pizzeria Italia) en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Lidköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lidköping och i Västra Götalands län. Redan 1994-04-28 så skapades Restaurant Italia Gamla Staden Aktiebolag (Ristorante & Pizzeria Italia) och verksamheten är har F-skattsedel Restaurant Italia Gamla Staden Aktiebolag (Ristorante & Pizzeria Italia) har haft det sedan 2009-12-10.

Restaurant Italia Gamla Staden Aktiebolag (Ristorante & Pizzeria Italia) är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556486-9484 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lidköping.

Just nu är Restaurant Italia Gamla Staden Aktiebolag (Ristorante & Pizzeria Italia) Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Restaurant Italia Gamla Staden Aktiebolag (Ristorante & Pizzeria Italia) så går det att nå dem via telefon på 0510-65444 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Restaurant Italia Gamla Staden Aktiebolag (Ristorante & Pizzeria Italia) är Öge, Gebrail som är född 1956 och har titeln VD, Öge, Gebrail som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Ove Bertil Gunnar som är född 1950 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .