Sundbergs Maskin o Anläggning Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Sundbergs Maskin o Anläggning Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Lidköping. Det är nämligen den kommunen som Sundbergs Maskin o Anläggning Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Sundbergs Maskin o Anläggning Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1994-08-19. Men sedan 1994-01-01 så har Sundbergs Maskin o Anläggning Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Mariedalsv. 21, 531 56, Lidköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sundbergs Maskin o Anläggning Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8217772.

Lidköping arbetar för att verksamheter som Sundbergs Maskin o Anläggning Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sundbergs Maskin o Anläggning Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva mark och anläggningsarbeten, uppförande av andra byggnadsverk och därtill tillhörande verksamhet.

Firmatecknare för Sundbergs Maskin o Anläggning Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sundbergs Maskin o Anläggning Aktiebolag och det är följande personer, Sundberg, Glenn Patrik Mathias som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundberg, Anette Irene som är född 1967 och har titeln Suppleant, Alfredsson, Carl Eric Sverker som är född 1953 och har titeln Revisor, Ljungström, Torun Ulrica som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, S Alfredsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, Alingsås Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Sundbergs Maskin o Anläggning Aktiebolag är 556491-2581.