Mouchard Herrekipering Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lidköping och Mouchard Herrekipering Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Mouchard Herrekipering Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Mouchard Herrekipering Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Mouchard Herrekipering Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-08-30. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Lidköping där företaget finns i jobbar för att företag som Mouchard Herrekipering Aktiebolag ska trivas.

Mouchard Herrekipering Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Lidköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva herrkonfektionsaffär, själv eller genom dotterbolag samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mouchard Herrekipering Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Mouchard Herrekipering Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Lidköping.

Vill man komma i kontakt med Mouchard Herrekipering Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Mouchard, Jan Urban -Mouchard, Karl Thomas.

De som är på något sätt har med Mouchard Herrekipering Aktiebolag är Mouchard, Jan Urban som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Mouchard, Karl Thomas som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Mouchard, Kerstin Astrid Maria som är född 1938 och har titeln Suppleant, Björkman, Karl Thomas som är född 1953 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Mouchard Herrekipering Aktiebolag har 556492-3992 som sitt organisationsnummer.