Kinnekullehälsan Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Kinnekullehälsan Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Lidköping här finns det många olika Aktiebolag. Kinnekullehälsan Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Lidköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Kinnekullehälsan Aktiebolag är momsregistrerat sedan1995-01-01 och har organisationsnummer 556500-6821.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0510-488450 alternativt besöka eller skicka post till Kinnekullehälsan Aktiebolag på följande adress Fabriksg. 4, 531 30, Lidköping.

Kinnekullehälsan Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I Kinnekullehälsan Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Karlsson, Karl Mats Inge som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , . , , . Lindskog, Sven Torbjörn som är född 1948 och har titeln Suppleant . Lundgren, Ulf Göran som är född 1958 och har titeln Suppleant . Venäläinen, Hannu Tapio som är född 1954 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant . . . .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall äga och förvalta bolag som bedriver företagshälsovård, konsult- och utbildningsverksamhet inom arbetshälsovård, rehabilitering, sjukvård, inre och yttre miljö, organisationsutveckling och ledarskap. Vidare bedriva handel och förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.