Fröslunda Lantbruk AB

Västra Götalands län

Information

Fröslunda Lantbruk AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Lidköping som är den kommunen där Fröslunda Lantbruk AB finns. I Lidköping så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Fröslunda Lantbruk AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Fröslunda Lantbruk AB har haft sedan 1996-01-01. Fröslunda Lantbruk AB har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Fröslunda Lantbruk AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Sunnersberg Fröslunda, 531 98, Lidköping men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0510-15134.

Lidköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Fröslunda Lantbruk AB Privat, ej börsnoterat.

Fröslunda Lantbruk AB har idag 556513-3542 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Fröslunda Lantbruk AB

Bolaget skall bedriva lantbruk med spannmål- och potatisproduktion samt annan därmed förenlig verksamhet.

I Fröslunda Lantbruk AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ivarsson, Peter Augustine som är född 1974 och har titeln VD, Ivarsson, Peter Augustine som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Ivarsson, Lars Olof som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ivarsson, Bert Ivar Olof som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Ivarsson, Gunvor Katarina som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Alfredsson, Carl Eric Sverker som är född 1953 och har titeln RevisorS Alfredsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .