Hydralid AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Hydralid AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Lidköping här finns det många olika Aktiebolag. Hydralid AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Lidköping jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Hydralid AB är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 556522-0273.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0510-485460 alternativt besöka eller skicka post till Hydralid AB på följande adress Änghagsg. 13, 531 40, Lidköping.

Hydralid AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1997-01-01.

I Hydralid AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Fröjd, Anette Margareta som är född 1966 och har titeln Suppleant , , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolagets verksamhet består av tillverkning och försäljning av hydraulcylindrar, konsultationer gentemot tillverkande industri inom hydraulik samt handel och förvaltning av värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.