Jan Blom i Lidköping Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lidköping och Jan Blom i Lidköping Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Jan Blom i Lidköping Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Jan Blom i Lidköping Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Jan Blom i Lidköping Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1995-12-27. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Lidköping där företaget finns i jobbar för att företag som Jan Blom i Lidköping Aktiebolag ska trivas.

Jan Blom i Lidköping Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Lidköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad som utför svetsarbeten, maskinbearbetning såsom svarvning, fräsning, borrning och yt- behandlingar samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jan Blom i Lidköping Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Jan Blom i Lidköping Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Lidköping.

Vill man komma i kontakt med Jan Blom i Lidköping Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0510-23906.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Jan Blom i Lidköping Aktiebolag är Blom, Jan Olof som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Blom, Eva-Charlotte som är född 1964 och har titeln Suppleant, Krantz, Bertil Conny som är född 1945 och har titeln Revisor, Johansson, Inga-Lill Margareta som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Företagsrevision Syd AB som är född och har titeln Revisor, Bokföringscentralen i Skövde AB som är född och har titeln Revisor.

Jan Blom i Lidköping Aktiebolag har 556527-5889 som sitt organisationsnummer.