Lidköpings hushållsservice Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Lidköpings hushållsservice Aktiebolag är ett företag som finns i Lidköping. I Lidköpings hushållsservice Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Birgersson, Folke Tommy som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Aronsson, Jan Sven-Erik som är född 1969 och har titeln Suppleant, Andersson, Kjell Gunnar som är född 1965 och har titeln Revisor, GA Revision i Mariestad AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lidköpings hushållsservice Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lidköpings hushållsservice Aktiebolag på telefon 020-767676.

Bolaget skall bedriva service av hushållsmaskiner och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lidköpings hushållsservice Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Lidköpings hushållsservice Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Lidköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Lidköpings hushållsservice Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Lidköpings hushållsservice Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lidköpings hushållsservice Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Lidköpings hushållsservice Aktiebolag har 556566-9537 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.