Fjällbröd i Lidköping AB

Västra Götalands län

Information

Fjällbröd i Lidköping AB är en verksamhet som finns i Lidköping. I Fjällbröd i Lidköping AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Kjell Folke som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Wijkström, Ulrika Ellinor som är född 1958 och har titeln Suppleant, Larsson, Ove Bertil Gunnar som är född 1950 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Fjällbröd i Lidköping AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Fjällbröd i Lidköping AB på telefon 0510-25950.

Bolagets verksamhet är tillverkning och försäljning av bröd samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Fjällbröd i Lidköping AB av bolagstypen Aktiebolag.

Fjällbröd i Lidköping AB är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Lidköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Fjällbröd i Lidköping AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-06-01 och Fjällbröd i Lidköping AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-06-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fjällbröd i Lidköping AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Fjällbröd i Lidköping AB har 556569-3123 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.