FRIF Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns FRIF Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Lidköping här finns det många olika Aktiebolag. FRIF Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Lidköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

FRIF Aktiebolag är momsregistrerat sedan1999-01-01 och har organisationsnummer 556570-0241.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0510-484680 alternativt besöka eller skicka post till FRIF Aktiebolag på följande adress 531 88 Lidköping.

FRIF Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1999-01-01.

I FRIF Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Melani, Manuel som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , Fritsch, Anette Carina Marianne som är född 1965 och har titeln Suppleant . Sigurd, Anders Gunnar som är född 1958 och har titeln Suppleant , , . . . . . . .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva projektering och byggentreprenad samt äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.