Centrum För Innovation och Entreprenörskap i Lidköping AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Centrum För Innovation och Entreprenörskap i Lidköping AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Lidköping här finns det många olika Aktiebolag. Centrum För Innovation och Entreprenörskap i Lidköping AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Lidköping jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Centrum För Innovation och Entreprenörskap i Lidköping AB är momsregistrerat sedan2010-02-09 och har organisationsnummer 556571-6759.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0510-771314 alternativt besöka eller skicka post till Centrum För Innovation och Entreprenörskap i Lidköping AB på följande adress Mellbyg. 21, 531 51, Lidköping.

Centrum För Innovation och Entreprenörskap i Lidköping AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-12-07.

I Centrum För Innovation och Entreprenörskap i Lidköping AB så sitter följande personer i styrelsen: Andersson, Erik Terje som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , , . , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall tillhandahålla tjänster inom utbildning, rådgivning och nätverksbyggande avseende uppfinnande och entreprenörskap samt därmed förenlig verksamhet.