Lunna Gård AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall driva behandlingshem för ungdomar med sociala problem ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lunna Gård AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Lidköping så är Lunna Gård AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Lidköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lidköping och i Västra Götalands län. Redan 2000-02-24 så skapades Lunna Gård AB och verksamheten är har F-skattsedel Lunna Gård AB har haft det sedan 2000-05-02.

556586-2371 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lidköping.

Just nu är Lunna Gård AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Lunna Gård AB så går det att nå dem via telefon på 0510-17344 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lunna Gård AB är Winther, Hans Arne Peter som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Winther, Jeanette Barbro Pernilla som är född 1972 och har titeln Suppleant, Unér, Håkan Arne som är född 1963 och har titeln Revisor, Arvidsson, Björn Krister som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Andersson & Arvidsson Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Björn Arvidsson Revision AB som är född och har titeln Revisor.