Pergite Skövde AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lidköping och Pergite Skövde AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Pergite Skövde AB är ett av dem. Statusen för Pergite Skövde AB är att Bolaget är aktivt.

Pergite Skövde AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-03-02. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Lidköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Pergite Skövde AB ska trivas.

Pergite Skövde AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-06-06. I Lidköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva detalj- och grossisthandel med hushållsrelaterade artiklar samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Pergite Skövde AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-06-06.

Idag är Pergite Skövde AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Lidköping.

Vill man komma i kontakt med Pergite Skövde AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0510-27000.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Jonsson, Tommy August -Solman, Jan Peter.

De som är på något sätt har med Pergite Skövde AB är Solman, Jan Peter som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jonsson, Tommy August som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordh Jonsson, Malin Gunilla som är född 1974 och har titeln Suppleant, Solman, Ann-Sofie Margareta som är född 1959 och har titeln Suppleant, Hjelmqvist, Anders Jonas som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Pergite Skövde AB har 556607-6393 som sitt organisationsnummer.