Gottis & Tidningshörnan, Lidköping AB

Västra Götalands län

Information

Gottis & Tidningshörnan, Lidköping AB är ett av många verksamheter som finns i Lidköping. Det är nämligen den kommunen som Gottis & Tidningshörnan, Lidköping AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Gottis & Tidningshörnan, Lidköping AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2001-09-03.

Gottis & Tidningshörnan, Lidköping AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2001-08-31. Men sedan 2001-09-03 så har Gottis & Tidningshörnan, Lidköping AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Stenportsg. 3, 531 30, Lidköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Gottis & Tidningshörnan, Lidköping AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0510-25785.

Lidköping arbetar för att verksamheter som Gottis & Tidningshörnan, Lidköping AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Gottis & Tidningshörnan, Lidköping AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall sälja konfektyrer, tidningar, glass, tobak med merra till detaljister.

Firmatecknare för Gottis & Tidningshörnan, Lidköping AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Gottis & Tidningshörnan, Lidköping AB och det är följande personer, Andersson, Stefan Bengt Åke som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Zandelin, Anna Sofia som är född 1972 och har titeln Suppleant, Andersson, Rut Birgit som är född 1954 och har titeln Revisor, Haga-Revision Handelsbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Gottis & Tidningshörnan, Lidköping AB är 556614-6493.