Majåkers Byggtjänst AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lidköping och Majåkers Byggtjänst AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Majåkers Byggtjänst AB är ett av dem. Statusen för Majåkers Byggtjänst AB är att Bolaget är aktivt.

Majåkers Byggtjänst AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-04-13. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Lidköping där företaget finns i jobbar för att företag som Majåkers Byggtjänst AB ska trivas.

Majåkers Byggtjänst AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-09. I Lidköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra byggnadsarbeten och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Majåkers Byggtjänst AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-09.

Idag är Majåkers Byggtjänst AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Lidköping.

Vill man komma i kontakt med Majåkers Byggtjänst AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0510-52116.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Majåkers Byggtjänst AB är Nilsson, Göte Reimond Mikael som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Plavsic, Monika Vesna som är född 1972 och har titeln Suppleant, Lundin Stigsson, Anneli Helen som är född 1958 och har titeln Revisor, .

Majåkers Byggtjänst AB har 556702-0812 som sitt organisationsnummer.