Flexenclosure AB (publ)

Västra Götalands län

Information

Flexenclosure AB (publ) är en verksamhet som finns i Lidköping. I Flexenclosure AB (publ) finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jern, Bo Stefan Gunnar som är född 1971 och har titeln Extern VD, Grunewald, Per Henrik som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Torbjörn Jonny som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosenblad, Lars Magnus som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Tolke, Rolf Tore som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Wredmark, Per Gustav Fredrik som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamotSvennered, Lars Gunnar som är född 1956 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Stefan Mikael som är född 1966 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Flexenclosure AB (publ) så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Flexenclosure AB (publ) på telefon 0510-427000.

Bolaget skall direkt eller genom hel- eller delägda bolag bedriva näringsverksamhet inom området tillverkning, marknadsföring och försäljning av enheter för mobila telefonsystem och andra tekniska system samt inom ramen för denna förvärva, äga, förvalta och försälja aktier, andelar, värdepapper, värdepappersrelaterade instrument, företag eller del därav och fast egendom ävensom att bedriva därmed jämförlig verksamhet.

Idag är Flexenclosure AB (publ) av bolagstypen Aktiebolag.

Flexenclosure AB (publ) är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Lidköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Flexenclosure AB (publ) innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-02-15 och Flexenclosure AB (publ) är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-02-15.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Flexenclosure AB (publ) så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder Styrelsen skall bestå av 6 ledamöter och 1 suppleant.

Flexenclosure AB (publ) har 556708-2028 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.