Björkholmen Konsult AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Björkholmen Konsult AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Lidköping här finns det många olika Aktiebolag. Björkholmen Konsult AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Lidköping jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Björkholmen Konsult AB är momsregistrerat sedan2006-11-23 och har organisationsnummer 556713-7715.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-5659240 alternativt besöka eller skicka post till Björkholmen Konsult AB på följande adress de la Gardiev. 64, 531 52, Lidköping.

Björkholmen Konsult AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-11-23.

I Björkholmen Konsult AB så sitter följande personer i styrelsen: Johansson, Sven Peter Ingemar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Norén, Klas Tomas som är född 1964 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom verkstadsindustrin, försäkringsrådgivning samt konsult och medhjälpare för mässarrangemang, förvaltning av värdepapper och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.