Vänerflis Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556714-1360 är organisationsnummer för företaget Vänerflis Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vänerflis Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lidköping som är den kommunen som Vänerflis Aktiebolag finns i.

Vänerflis Aktiebolag har varit registrerat sedan 2006-10-31 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-11-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vänerflis Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-11-16.

Vänerflis Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lidköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Vänerflis Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Vänerflis Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 073-3540220 eller genom brev på följande adress:
Skalunda Smedegården, 531 98, Lidköping

Bolaget ska bedriva skogsentreprenad, försäljning av skogsmaskiner och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Vänerflis Aktiebolag och det är Karlsson, Roland Jimmy Mattias som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Eva Aina Emilie som är född 1980 och har titeln Suppleant, Andersson, Kjell Gunnar som är född 1965 och har titeln Revisor, GA Revision i Mariestad AB som är född och har titeln Revisor,