Experts in welding supplies in Lidköping AB

Västra Götalands län

Information

Experts in welding supplies in Lidköping AB är ett av många företag som finns i Lidköping. Det är nämligen den kommunen som Experts in welding supplies in Lidköping AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Experts in welding supplies in Lidköping AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2007-01-10. Men sedan 2007-05-10 så har Experts in welding supplies in Lidköping AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Skarag. 81 A, 531 40, Lidköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Experts in welding supplies in Lidköping AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0510-449000.

Lidköping arbetar för att företag som Experts in welding supplies in Lidköping AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Experts in welding supplies in Lidköping AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att importera exportera samt att sälja och tillhandahålla allt inom industriförnödenheter och förbrukning med tyngdpunkten på svets till återförsäljare i Skandinavien och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Experts in welding supplies in Lidköping AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Experts in welding supplies in Lidköping AB och det är följande personer, Noreen, Johan Paul Magnus som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Elin Carolina som är född 1973 och har titeln Suppleant, Almström, Bengt Erik som är född 1952 och har titeln Revisor, Synneby Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Experts in welding supplies in Lidköping AB är 556719-8410.