Paulys Sweet Company AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget ska bedriva tillverkning och försäljning av glass och deras produkter på hantverksmässigt sätt.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Paulys Sweet Company AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lidköping så är Paulys Sweet Company AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Lidköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Lidköping och i Västra Götalands län. Redan 2007-05-03 så skapades Paulys Sweet Company AB och företaget är har ej F-skattsedel.

556729-2528 är organisationsnummret för företaget som finns i Lidköping.

Just nu är Paulys Sweet Company AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Paulys Sweet Company AB så går det att nå dem via telefon på 070-2991911 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Paulys Sweet Company AB är Pauly, Frank Rainer som är född 1954 och har titeln VD, Pauly, Sandra som är född 1973 och har titeln Vice VD, Pauly, Frank Rainer som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Pauly, Sandra som är född 1973 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Nyman, Alf Magnus som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor.