K-H Hjertbergs Fastighetsförvaltning AB

Västra Götalands län

Information

556737-2379 är organisationsnummer för verksamheten K-H Hjertbergs Fastighetsförvaltning AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som K-H Hjertbergs Fastighetsförvaltning AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lidköping som är den kommunen som K-H Hjertbergs Fastighetsförvaltning AB finns i.

K-H Hjertbergs Fastighetsförvaltning AB har varit registrerat sedan 2007-09-07 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-10-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för K-H Hjertbergs Fastighetsförvaltning AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-11-08.

K-H Hjertbergs Fastighetsförvaltning AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Lidköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för K-H Hjertbergs Fastighetsförvaltning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hjertberg, Karl Henrik -Hjertberg, Ruth Ann-Marie

Vill ni komma i kontakt med K-H Hjertbergs Fastighetsförvaltning AB så kan ni göra det på telefon genom 070-3557217 eller genom brev på följande adress:
Skarag. 26, 531 32, Lidköping

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med K-H Hjertbergs Fastighetsförvaltning AB och det är Hjertberg, Ruth Ann-Marie som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hjertberg, Karl Henrik som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjertberg, Rolf Erik som är född 1936 och har titeln Suppleant, Nyman, Alf Magnus som är född 1971 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,