ACTING Media i Lidköping AB

Västra Götalands län

Information

ACTING Media i Lidköping AB är ett av många bolag som finns i Lidköping. Det är nämligen den kommunen som ACTING Media i Lidköping AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

ACTING Media i Lidköping AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2008-01-11.

ACTING Media i Lidköping AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2007-11-19. Men sedan 2008-01-11 så har ACTING Media i Lidköping AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Toftav. 7, 531 53, Lidköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ACTING Media i Lidköping AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0512-10660.

Lidköping arbetar för att bolag som ACTING Media i Lidköping AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för ACTING Media i Lidköping AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva tidnings- och mediaproduktion, tryckeri och förmedling av tryckeritjänster, utbildning och föredrag samt förlagsverksamhet samt annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för ACTING Media i Lidköping AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ACTING Media i Lidköping AB och det är följande personer, Thyr, Jan Christer som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Kempe Thyr, Anna Christina som är född 1962 och har titeln Suppleant, Jahnstedt, Sven Andreas som är född 1975 och har titeln Revisor, Skytt, Stig Thomas som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, S Alfredsson Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för ACTING Media i Lidköping AB är 556743-2934.